METODA SILVA A FOST STUDIATĂ ÎN UNIVERSITĂŢILE DIN TOATĂ LUMEA, IAR BENEFICIILE SALE SUNT DOVEDITE ŞTIINŢIFIC.

La ce te poţi aştepta să realizezi participând la un curs este să …

ALUNGI DEFINITIV STRESUL

Învaţă cum să intri într-un nivel adânc de relaxare în numai câteva minute. Nimic nu te deranjează. Sunetele nu te deranjează. Stresul se disipează. Productivitatea sporeşte. Îţi menţii concentrarea cu claritate asupra a ceea ce îţi doreşti, fără a fi distras. Grijile nu te mai sufocă.

Prin cursul de bază 1 (Silva Life Sistem) vei  parcurge 10 sesiuni de relaxare profundă la nivelele Alfa şi Theta, sesiuni în care un instructor te ghidează mental şi verbal pe parcursul întregului proces.

După ce a urmat cursul Silva, dr. James Motif de la Departamentul de Psihologie al Universităţii Hope – Australia, a descoperit că acesta a  condus spre o creştere a adeziunii faţă de standardele morale şi etice, o atitudine pozitivă faţă de membrii familiei şi o mai bună imagine de sine şi socială. De asemenea, l-a condus spre o diminuare a criticii de sine.

În plus, dr. George Desau, într-un studiu asupra absolvenţilor Silva de la Şcoala de Fete  din San Antonio, Texas, a descoperit că:” planul nostru de studiu a amplificat forţa eului (ego-ului), a ajutat la prevenirea timidităţii, a sporit cooperarea între studente şi a condus la creşterea  compasiunii şi a încrederii în sine”.

José Silva credea cu tărie că mintea este forţa motrice din spatele tuturor vindecărilor.

La Cursul de Baza 1 (Silva Life System) vei învăţa o serie de tehnici de vizualizare mentală concepute să-ţi accelereze capacitatea naturală a minţii şi corpului de vindecare fizică şi emotională. Aceste rezultate au fost studiate şi promovate de o serie de specialişti din lumea medicală.

De exemplu, Dr. O. Carl Simonton, cercetător renumit la nivel  mondial în domeniul terapiei contra cancerului, a descris Metoda Silva ca fiind “una dintre cele mai puternice unelte” pe care o poate oferi pacienţilor săi.

ALUNGI DEFINITIV STRESUL

DEZVOLŢI TIPARE DE GÂNDIRE POZITIVĂ