Găseşte un eveniment al metodei silva şi transformă-ţi viaţa acum!

Participă la evenimente care îţi vor schimba viaţa şi te vor ajuta să depaşesti obstacole şi să-ţi atingi scopul vieţii tale!
Ţinând cont de situaţia actuală cu privire la Covid-19, cursurile stabilite în perioada aceasta vor fi reprogramate pentru o perioadă ulterioară, în funcţie de evoluţia situaţiei.
În cazul în care vor interveni şi alte modificări vă vom anunţa în cel mai scurt timp.
Rajko Kuzmanović – Fondator şi Instructor Metoda Silva România

Silva Life System

MODUL I

12-13 septembrie 2020, București Live/Online

Silva Intuition System

MODUL II

În curând.

Silva Ultra

În curând.
Anca Jugănaru & Cristi Lazăr – Instructori Metoda Silva România

Silva Immersion

MODUL I + MODUL II

26-29 septembrie 2020, București
03-06 octombrie 2020, Constanța
21-24 noiembrie 2020, Constanța
28 noiembrie – 01 decembrie 2020, București

Silva pentru Copii

În curând.

Silva Life System

MODUL I

În curând.

Silva Intuition System

MODUL II

În curând.

Ken Coscia – Silva International Training Director

Silva Mastery

17-18 octombrie 2020, București

Monica Dascălu – Trainer Silva pentru copii

Silva pentru Copii

În curând.

Experienţa Silva Completă

Găseşte un Curs Silva în apropierea ta şi alătură-te nouă într-o călătorie de două zile în care prin antrenament, mintea ta se va transforma şi va deveni mai puternică.

Cu aceste ocazii vei experimenta sistemul nostru de instruire personalizat pe care l-am perfecţionat pe parcursul a aproape 5 decenii de lucru cu oameni din  toate categoriile şi care a devenit marca noastră înregistrată.

Iată 5 motive pentru a participa la un Curs Silva:
N

Înveţi toate fundamentele Metodei Silva

Vei asculta prelegeri fascinante. Vei experimenta cufundarea prin relaxări dirijate, pentru îndepărtarea stresului, îmbunătăţirea creativităţii şi a intuiţiei şi chiar pentru vindecare. De asemenea, vei învăţa şi vei putea folosi tot restul vieţii tehnici uşoare şi practice care îţi vor creşte capacităţile mintale.
N

Obţii rezultate mai rapid

Vei învăţa împreună cu un instructor Silva calificat care te va ajuta să acumulezi cunoştinte astfel încât vei fi capabil să treci peste o bună parte din procesul de încercare – eroare şi să ajungi direct la rezultate rapide.
N

Ai parte de îndrumare personalizată

Timp de două zile, gândeşte-te la instructorul tău ca la un prieten şi un antrenor personal. El va interacţiona cu tine, te va ajuta să lucrezi asupra domeniilor de viaţă care contează pentru tine şi te va ghida direct şi personal pentru a-ţi depaşi limitările personale.
N

Fii parte dintr-o comunitate vibrantă

Cursurile Silva atrag oameni de toate vârstele şi de toate categoriile. Vei lega prietenii profunde şi de durată cu alţi cursanţi Silva cu care împărtăşeşti aceleaşi idei şi care vor exact acelaşi lucru pe care îl vrei şi tu – să reuşească în viaţă.
N

Vei avea parte de distracţie

Cursul Silva este departe de a fi unul dintre cursurile tipice, plictisitoare, cu ore nesfârşite de discursuri care te fac să adormi. Vei învăţa să îi vorbeşti minţii tale, vei pune întrebări şi vei participa la activităţi incitante, într-un context menit să facă din dezvoltarea personală o experienţă de care să te bucuri. De aceea, mulţi dintre absolvenţii Silva revin la cursurile noastre, din nou şi din nou.

Decide acum!

Alege acum un curs disponibil, locurile sunt limitate.