Reduceri!

29 în stoc

SKU: 0350 Categorii: ,

Descriere

În cazul în care evoluția situației virusului Covid19 se va schimba, iar noile condiții nu ne vor da posibilitatea susținerii cursurilor live în sală, acestea vor fi reprogramate pentru o perioadă ulterioară. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create, din motive independente de dorința noastră.

Informaţii

• Sâmbătă / Duminică interval orar 09:30-19:00 cu pauză de prânz de la 13:00-14:00; (Locaţia va fi anunţată participanţilor după înscriere)
  • 20 de ore de training;
  • Manual de curs;
  • 2 coffe break-uri;
  • Diplomă și Certificat „Silva Method International”

Descriere

Cursul Silva ULTRA sustinut de Rajko Kuzmanovic, este un modul special al cursurilor Silva, continuarea primelor module, Silva Life System si Silva Intuition System

Este cel mai frecventat curs de catre absolventii Silva din toata lumea, deoarece prin natura tehnicilor pe care le inveti, aria de aplicabilitate a cunostintelor se extinde de la sanatate pana la afaceri si relatii interumane. Cel mai important lucru este ca aplicand aceste tehnici vei invata cum sa imbunatatesti viata si sanatatea ta precum si a celor dragi.

Termen de plată: 5 zile de la data înscrierii comenzii.
Locul la curs se rezervă doar în urma efectuării plăţii.
Menţiune: pentru comenzile înscrise cu mai puţin de 5 zile înainte de începerea cursului, plata trebuie efectuată în momentul înscrierii.