fbpx

Repetare Curs Superior – Silva Ultra – 17-18 iulie 2021, București – Live în sală

450.00 lei TVA inclus

• Sâmbătă / Duminică interval orar 09:30-19:00 cu pauză de prânz de la 13:00-14:00;
  • 20 de ore de training;
  • 2 coffe break-uri;

8 în stoc

SKU: 0361 Categorii: , ,

Descriere

Pentru persoanele înscrise după data de 26 mai 2021, în cazul în care până la data cursului Silva Ultra din 17-18 iulie 2021, se vor modifica reglementările privind organizarea evenimentelor în interior, iar numărul de persoane care pot participa, va scădea sub 50, Cursul Ultra va fi reprogramat pentru o altă perioadă. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Cursul Silva ULTRA sustinut de Rajko Kuzmanovic, este un modul special al cursurilor Silva, continuarea primelor module, Silva Life System si Silva Intuition System

Este cel mai frecventat curs de catre absolventii Silva din toata lumea, deoarece prin natura tehnicilor pe care le inveti, aria de aplicabilitate a cunostintelor se extinde de la sanatate pana la afaceri si relatii interumane. Cel mai important lucru este ca aplicand aceste tehnici vei invata cum sa imbunatatesti viata si sanatatea ta precum si a celor dragi.

Termen de plată: 5 zile de la data înscrierii comenzii.
Locul la curs se rezervă doar în urma efectuării plăţii.
Menţiune: pentru comenzile înscrise cu mai puţin de 5 zile înainte de începerea cursului, plata trebuie efectuată în momentul înscrierii.