SILVA MASTERY

Seminarul Silva Mastery este oportunitatea ta de a beneficia de cea mai mai puternica cale de transformare a vietii tale, alaturi de Ken,cu acest program foarte cunoscut, dinamic si avansat, doar pentru absolventii SILVA.

Un program unic, care va produce rezultate de lunga durata in viata ta!!!

Mastery/perfectiune: Crearea unei brese de durata pentru integrarea si stapanirea aptitudinilor Silva. Nu ceea ce stii , nici cat stii, e diferenta. Ci ceea ce poti face cu cat si ce stii!

Intuitie: O sa –ti dezvolti intuitia si vei invata si din ciclul de dezvoltare personala si spirituala. Vom dezvolta noi tehnici dovedite, bazate pe cercetarea curenta in neurostiinta, si in stiinta medicinii energice , pentru echilibrarea corpului, mintii si spiritului.

Intelepciune: Invata sa-ti trezesti si sa-ti concentrezi constiinta in scopul manifestarii binelui si a stabilirii acestuia ca obiectiv.

Constienta de sine: Fundatia pentru sanatatea psihologica, bunastare si emotii. Vei simti aceasta diferenta odata ce-ti vei mobiliza emotiile pentru vindecare.

Sanatatea optima: Invata cei 5 pasi necesari neutralizarii emotiilor toxice si pentru a te bucura de sanatate vibranta.

Viziunea: Aliniaza-ti telurile cu scopul tau si castiga o motivatie pentru a obtine ceea ce iti doresti cu adevarat. Vei invata sa-ti imbunatatesti conexiunea personala cu Inteligenta Superioara si ,chiar sa beneficiezi de ghidare interioara:este unul din cele mai profunde concepte ale lui J. Silva.

Rezilienta: Elimina autosabotajul, amplifica increderea in Sinele tau, si dezvolta abilitatile de “ricoseu”. Invata si dezvolta abilitatile de a prospera in aceste timpuri.

Armonie: Invata din frica, vina, dubii si manie pentru a iti mentine integritatea emotionala. Transforma si elimina tiparele de suferinta “blocate”. Dezvolta tehnici noi, unice si puternice pentru a controla si preveni sentimentele ,de genul“peste puteri”.

Rabdarea: Adanceste compasiunea si intelegerea pentru a avea relatii solide, fructuoase.

Despre Ken Coscia

Ken Coscia este Director International de Training-uri (pentru instructori). Acesta mentine continuitatea Metodei Silva si a muncii lui Jose, a lui Juan si a Laurei Silva din 1971. In tot acest timp, Ken a antrenat peste 100.000 de oameni din intreaga lume. El continua sa-i ajute sa-si descopere si sa-si aplice competentele, pentru a creste productivitatea in mod usor si natural, prin costuri medicale scazute, prin pastrarea concentrarii, pozitivitatii si motivatiei, in scopul de a deveni mai creativ – intuitive, pentru a crea solutii si a intra in “flux”.

Ken se adreseaza miilor de barbati si femei in fiecare an, prin subiectele de dezvoltare personala si profesionala. Are un stil usor si o abilitate minunata de a transforma o informatie complexa in strategii usor de inteles, ceea ce creaza schimbari imediate si rezultate pe termen lung. A castigat Licenta ‘’Stiinta in Afaceri Administrative ‘’cu un punct central in Psihologie Manageriala, in 1973. De asemenea, a acumulat o cantitate vasta de cunostiinte si expertiza, in modalitati variate. Deseori a impartit scena cu “mai marii” din acest domeniu, si cu toate astea ,si-a mentinut o atentie vie asupra viziunii de “a imbogati planeta prin imputernicirea individuala”, folosind Metoda Silva.

In momentul de fata, Ken locuieste cu familia sa in Conneticut, SUA. Preda noile module Silva Life System si Silva Intuition System ( noile programe de studiu acasa) in Conneticut, Chicago, Londra, Boston, MA si San Francisco. De asemenea, calatoreste in lume, conducand propriile seminarii. Face parte din Consiliul de Sfatuitori ai Silva International, iar in cursul acestui an, urmeaza sa ajunga in Romania in scopul de a tine binecunoscutul Seminar Silva Mastery.

Silva Mastery este un curs avansat al Metodei Silva.
Uite ce vei invata:

9

1. Identificarea unor obstacole ce te-ar putea tine in loc cu scopul de a le combate si experimentarea unor tehnici dovedite pentru inlaturarea lor.

9

2. Dezvoltarea telurilor bazate pe valoare care te pot ajuta in imbunatatitrea misiunii si obiectivului personal.

9

3. Reprogramarea sistemului tau nervos pentru a ramane sanatos si productiv. O tehnica excelenta de a reduce conflictul si/sau anxietatea.

9

Integrarea abilitatilor Silva mai eficient in viata ta, pentru ceea ce iti doresti mai mult.