fbpx

Continuă cu Silva Intuition System

Cursul Silva Intuition System te învaţă tehnici bazate pe cercetări şi descoperiri ştiinţifice care prin învăţarea utilizării frecvenţei alfa a creierului îţi vor oferi acces la un potenţial sporit al minţii tale prin care vei obţine rezultate şi schimbări palpabile, profunde şi trainice.

%

Scopul ficărui cursant Silva este să ajungă să trăiască bazându-se pe intuiţie. Experienţa ne arată că peste 97% din cursanţii Metodei Silva dobândesc un nivel uimitor al intuiţiei în doar două zile de curs.

Această rată a succesului este rezultatul a peste 50 de ani de cercetări şi milioane de dolari cheltuiţi în perfecţionarea procesului de sporire a intuiţiei umane. Lucrând cu milioane de cursanţi Silva de vârste diferite din ţări diferite suntem convinşi că formula noastră, testată şi optimizată este cel mai eficient program de dezvoltare a intuiţiei existent.

Silva Intuition System este modulul avansat al cursului Metodei Silva.
Iată ce vei învăţa:

Bazele intuiţiei:

Învaţă folosirea eficientă a afirmaţiilor şi autosugestiei. Înţelegere a celui mai important obicei pe care trebuie să ţi-l însuşeşti pentru a descoperi abilităţile tale intuitive. Revizuieşte cursurile pas cu pas pentru a obţine maximum din exerciţii de relaxare şi a pune bazele solide ale minţii intuitive.

}

Exerciţiu Relaxare Lungă:

Învaţă să stăpâneşti starea de relaxare profundă. Determină-ţi corpul, găndurile şi mintea pentru experienţa relaxării. Stabileşte repere mentale pentru relaxări mai scurte şi eficiente. Deschide calea către relaxarea mai profundă Theta.

Exerciţiu Picătura energiei sursă:

un exerciţiu simplu care îţi permite să percepi legătura cu  sursa universală de energie. Energia din care totul începe şi unde toate informaţiile există. Vei crea reprezentarea ta spirituală care e una cu energia sursă pentru a te ajuta în rezolvarea problemelor. Învaţă să-ţi disciplinezi imaginaţia astfel încât să-ţi poţi controla intuiţia.

Tehnica Holoviziunii:

Este o tehnică prin care vei manifesta mai mult din ceea ce-ţi doreşti în timp ce eşti îndrumat de către Energia Sursă având încredere că mergi în direcţia cea bună.

T

Proiecţia în Metale:

Dezvoltă-ţi abilităţile de clarviziune, claraudiţie şi clarsimţ îmbinate cu puterea pură a imaginaţiei, cea mai puternică unealtă în îmbunătăţirea intuiţiei. Deschide uşa către explorarea acestui domeniu din perspectivă subiectivă, imaginativă.

Proiecţia în copac/frunze/animalul de casă:

Dezvoltă legături informaţionale la nivel subiectiv între animalele, plantele şi fiinţele umane.

Proiecţia în anatomia umană:

Învaţă cum să aplici tehnici de vizualizare şi imaginaţie pentru a îmbunătăţi starea de sănătate sau chiar atinge nivelul de vindecare. Prin acest exerciţiu vei face o călătorie fascinantă extrasenzorială prin trupul omenesc învăţând cum să foloseşti imaginaţia pentru corectarea dereglărilor.

Exerciţii de orientologie şi demonstraţia clarviziunii:

Vei asista la o demonstraţie de clarviziune pe care apoi şi tu o vei practica împreună cu colegii utilizând tehnicile învăţate în timpul cursului. Te ai gândit vreodată că poţi afla lucruri de care nu ai cunoştinţe în lumea obiectivă?

Seminţele scopului:

Este un exerciţiu de încheiere a cursului prin care reprezentarea ta personală a energiei sursă te ghidează de a lungul liniei timpului pentru aţi planta seminţele care vor încolţi în timp indicându-ţi faptul că nu te-ai abătut de pe parcursul vieţii şi scopului alese de tine.