Testimoniale

Silva KIDS

Cursul SILVA il face constient de gandurile si atitudinea lui, dar mai important decat toate il face fericit si sensibil la tot ce-l inconjoara, mai ales asupra caracterelor celor care il inteleg fara sa-l judece si fara sa-i reliefeze obiceiurile sau gesturile ce cateodata pot fi confundate la un adolescent.

Multumesc Monicai pentru grija si rabdarea pe care sunt sigura ca le poseda din belsug si sunt convinsa ca apropierea de ceilalti copii cursanti si bucuria cu care fiul meu a parasit locul cursului dupa 2 zile, ma determina sa cred ca Radu va continua sa aplice SILVA si in timp, va accesa si celelalte cursuri.

Adelina si Radu Cartojan

La cursurile Silva pe care le-am urmat eu si copiii mei am invatat cum sa ne cream viata pe care ne-o dorim, cum sa fim mai relaxati, mai sanatosi indiferent de varsta si de nevoile noastre.

Copiii au devenit mai increzatori in ei, prin faptul ca acum memoreaza mult mai usor, gasesc solutii la probleme mai repede si au o atitudine pozitiva fata de viata de elev.

Au invatat ca se pot trezi la ora ideala, odihniti si voiosi si astfel diminetile noastre sunt mult mai placute si linistite.

Folosind tehnicile de relaxare invatate la curs, copii au devenit mai echilibrati, mai atenti la informatiile pe care le primesc si la cuvintele pe care le folosesc deoarece au devenit constienti de valoarea lor.

Au invatat sa-si utilizeze mult mai bine mintea, intr-un mod nou, pentru rezolvarea multitudinii de situatii care apar in viata lor.

Daniela si Rares H.