fbpx

Găseşte un eveniment al metodei silva şi transformă-ţi viaţa acum!

Participă la evenimente care îţi vor schimba viaţa şi te vor ajuta să depăşeşti obstacole şi să-ţi atingi scopul vieţii tale!

În cazul în care evoluția situației virusului Covid19 se va schimba, iar noile condiții nu ne vor da posibilitatea susținerii cursurilor live în sală, acestea vor fi reprogramate pentru o perioadă ulterioară. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create, din motive independente de dorința noastră.
Rajko Kuzmanović – Fondator şi Instructor Metoda Silva România

Silva Life System

MODUL I

25-26 martie 2023, Constanța – Live în sală
22-23 aprilie 2023, București – Live în sală
13-14 mai 2023, Oradea – Live în sală

Silva Intuition System

MODUL II

01-02 aprilie 2023, Constanța – Live în sală
29-30 aprilie 2023, București – Live în sală
27-28 mai 2023, Oradea – Live în sală

Silva Ultra

06-07 mai 2023, Timișoara – Live în sală

Anca Jugănaru & Cristi Lazăr – Instructori Metoda Silva România

Silva Life System

MODUL I

17-18 iunie 2023, București – Live în sală și Online pe Zoom

Silva Intuition System

MODUL II

19-20 iunie 2023, București – Live în sală și Online pe Zoom

Silva Immersion

MODUL I + MODUL II

17-20 iunie 2023, București – Live în sală și Online pe Zoom

Silva pentru Copii

11-12 aprilie 2023, București – Live în sală

Silva Ultra

În curând.

Ken Coscia – Silva International Training Director

Silva Mastery

În curând.

Monica Dascălu – Trainer Silva pentru copii

Silva pentru Copii

08-09 aprilie 2023, București – Live în sală

Experienţa Silva Completă

Găseşte un Curs Silva în apropierea ta şi alătură-te nouă într-o călătorie de două zile în care prin antrenament, mintea ta se va transforma şi va deveni mai puternică.

Cu aceste ocazii vei experimenta sistemul nostru de instruire personalizat pe care l-am perfecţionat pe parcursul a aproape 5 decenii de lucru cu oameni din  toate categoriile şi care a devenit marca noastră înregistrată.

Iată 5 motive pentru a participa la un Curs Silva:
N

Înveţi toate fundamentele Metodei Silva

Vei asculta prelegeri fascinante. Vei experimenta cufundarea prin relaxări dirijate, pentru îndepărtarea stresului, îmbunătăţirea creativităţii şi a intuiţiei şi chiar pentru vindecare. De asemenea, vei învăţa şi vei putea folosi tot restul vieţii tehnici uşoare şi practice care îţi vor creşte capacităţile mintale.
N

Obţii rezultate mai rapid

Vei învăţa împreună cu un instructor Silva calificat care te va ajuta să acumulezi cunoştinte astfel încât vei fi capabil să treci peste o bună parte din procesul de încercare – eroare şi să ajungi direct la rezultate rapide.
N

Ai parte de îndrumare personalizată

Timp de două zile, gândeşte-te la instructorul tău ca la un prieten şi un antrenor personal. El va interacţiona cu tine, te va ajuta să lucrezi asupra domeniilor de viaţă care contează pentru tine şi te va ghida direct şi personal pentru a-ţi depaşi limitările personale.
N

Fii parte dintr-o comunitate vibrantă

Cursurile Silva atrag oameni de toate vârstele şi de toate categoriile. Vei lega prietenii profunde şi de durată cu alţi cursanţi Silva cu care împărtăşeşti aceleaşi idei şi care vor exact acelaşi lucru pe care îl vrei şi tu – să reuşească în viaţă.
N

Vei avea parte de distracţie

Cursul Silva este departe de a fi unul dintre cursurile tipice, plictisitoare, cu ore nesfârşite de discursuri care te fac să adormi. Vei învăţa să îi vorbeşti minţii tale, vei pune întrebări şi vei participa la activităţi incitante, într-un context menit să facă din dezvoltarea personală o experienţă de care să te bucuri. De aceea, mulţi dintre absolvenţii Silva revin la cursurile noastre, din nou şi din nou.

Decide acum!

Alege acum un curs disponibil, locurile sunt limitate.