Silva Mastery

Seminarul Silva Mastery este oportunitatea ta de a beneficia de cea mai puternică cale de transformare a vieții tale, alaturi de Ken,cu acest program foarte cunoscut, dinamic și avansat, doar pentru absolvenții SILVA.

Un program unic, care va produce rezultate de lungă durată în viața ta!!!

Mastery/perfecțiune: Crearea unei breșe de durată pentru integrarea și stăpânirea aptitudinilor Silva. Nu ceea ce știi , nici cât știi, e diferența. Ci ceea ce poți face cu cât și ce știi!

Viziunea: Aliniază-ți țelurile cu scopul tău și câștigă o motivație pentru a obține ceea ce îți dorești cu adevărat. Vei învăța să-ți îmbunătățești conexiunea personală cu Inteligența Superioară și ,chiar să beneficiezi de ghidare interioară : este unul din cele mai profunde concepte ale lui J. Silva.

Intuiție: O să –ți dezvolți intuiția și vei învăța și din ciclul de dezvoltare personală și spirituală. Vom dezvolta noi tehnici dovedite, bazate pe cercetarea curentă în neuroștiință, și în știința medicinii energice , pentru echilibrarea corpului, minții și spiritului.

Reziliența: Elimină autosabotajul, amplifică încrederea în Sinele tău, și dezvoltă abilitățile de “ricoșeu”. Învață și dezvoltă abilitățile de a prospera în aceste timpuri.

Întelepciune: Învață să-ți trezești și să-ți concentrezi conștiința în scopul manifestării binelui și a stabilirii acestuia ca obiectiv.

Armonie: Învață din frică, vină, dubii și mânie pentru a îți menține integritatea emoțională. Transformă și elimină tiparele de suferință “blocate”. Dezvoltă tehnici noi, unice ți puternice pentru a controla și preveni sentimentele ,de genul“peste puteri”.

Conștiența de sine: Fundația pentru sănătatea psihologică, bunăstare și emoții. Vei simți această diferență odată ce-ți vei mobiliza emoțiile pentru vindecare.

Răbdarea: Adâncește compasiunea și ințelegerea pentru a avea relații solide, fructuoase.

Sănătatea optimă: Învață cei 5 pași necesari neutralizării emoțiilor toxice și pentru a te bucura de sănătate vibrantă.

Despre Ken Coscia

Ken Coscia este Director International de Training-uri (pentru instructori). Acesta mentine continuitatea Metodei Silva si a muncii lui Jose, a lui Juan si a Laurei Silva din 1971. In tot acest timp, Ken a antrenat peste 100.000 de oameni din intreaga lume. El continua sa-i ajute sa-si descopere si sa-si aplice competentele, pentru a creste productivitatea in mod usor si natural, prin costuri medicale scazute, prin pastrarea concentrarii, pozitivitatii si motivatiei, in scopul de a deveni mai creativ – intuitive, pentru a crea solutii si a intra in “flux”.

 

Ken se adreseaza miilor de barbati si femei in fiecare an, prin subiectele de dezvoltare personala si profesionala. Are un stil usor si o abilitate minunata de a transforma o informatie complexa in strategii usor de inteles, ceea ce creaza schimbari imediate si rezultate pe termen lung. A castigat Licenta ‘’Stiinta in Afaceri Administrative ‘’cu un punct central in Psihologie Manageriala, in 1973. De asemenea, a acumulat o cantitate vasta de cunostiinte si expertiza, in modalitati variate. Deseori a impartit scena cu “mai marii” din acest domeniu, si cu toate astea ,si-a mentinut o atentie vie asupra viziunii de “a imbogati planeta prin imputernicirea individuala”, folosind Metoda Silva.

In momentul de fata, Ken locuieste cu familia sa in Conneticut, SUA. Preda noile module Silva Life System si Silva Intuition System ( noile programe de studiu acasa) in Conneticut, Chicago, Londra, Boston, MA si San Francisco. De asemenea, calatoreste in lume, conducand propriile seminarii. Face parte din Consiliul de Sfatuitori ai Silva International, iar in cursul acestui an, urmeaza sa ajunga in Romania in scopul de a tine binecunoscutul Seminar Silva Mastery.

Două zile întregi de pregătire avansată în psihologie, cele mai recente în neuroștiință…

Pentru a înțelege ce anume îți determină comportamentul, îți modelează gândurile și îți definește identitatea și fericirea.

Veți crea noi cadre mentale pentru succes;

📌învinge frica și îndoiala;

📌deveniți mai încrezători;

📌         concentrează-ți intuiția pentru a crea soluții și a dezvolta o capacitate mai mare de bucurie, succes, rezistență și iubire.

 

Antrenament avansat de meditație dinamică pentru a-ți îndeplini visele de 10 ori mai repede.

Gestionați-vă ziua, faceți mai multe, organizați proiecte, evaluați oportunitățile, faceți față eșecurilor, găsiți împliniri și rămâneți concentrat pe ceea ce contează. Acestea sunt secretele de care aveți nevoie pentru a merge înainte și a face diferența.

După finalizarea Programelor de bază, Silva Life and Intuition Systems, sunteți eligibil să participați la seminarul avansat al lui Ken Coscia, conceput pentru a vă duce la următorul nivel!

Indiferent dacă v-ați exersat abilitățile Silva sau ați lăsat lucrurile să alunece, seminarul de 2 zile Silva Mastery System este oportunitatea ideală pentru a vă recupera acel ritm natural și a vă lansa la noi niveluri de claritate, concentrare și echilibru cu dovezi dovedite, rezultate deosebite.

Ken a creat acest program avansat pentru tine, practicantul Silva care dorește să se bucure de rezultate mai consistente și de durată.

Se bazează pe experiența practică a lui Ken cu zeci de mii de absolvenți Silva din peste 25 de țări pe o perioadă de 45 de ani.

Este o experiență profundă, cu peste 6 meditații dinamice unice și referințe la unele dintre cele mai recente cercetări neuroștiințifice și psihologie pozitivă pentru a vă ajuta să faceți schimbările de care veți avea nevoie pentru a naviga în aceste vremuri cu echilibru, încredere și un nivel de certitudine pentru a vă crea viziunea vieții.

Silva Mastery este un curs avansat al Metodei Silva.

Uite ce vei învăța:

1. Identificarea unor obstacole ce te-ar putea tine in loc cu scopul de a le combate si experimentarea unor tehnici dovedite pentru inlaturarea lor.

2. Dezvoltarea telurilor bazate pe valoare care te pot ajuta în îmbunătățirea misiunii și obiectivului personal.
 

3. Reprogramarea sistemului tău nervos pentru a ramane sănătos și productiv. O tehnică excelentă de a reduce conflictul și/sau anxietatea.

4. Integrarea abilităților Silva eficient în viața ta, pentru ceea ce îți dorești mai mult.
 

5. Dormit fără medicamente și trezire complet odihnit

6. Manifestă mai mult din ceea ce îți dorești cu adevărat.

Evenimentele din perioada urmatoare :