Continuă cu Silva Intuition System

Cursul Silva Intuition System te învaţă tehnici bazate pe cercetări şi descoperiri ştiinţifice care prin învăţarea utilizării frecvenţei alfa a creierului îţi vor oferi acces la un potenţial sporit al minţii tale prin care vei obţine rezultate şi schimbări palpabile, profunde şi trainice.

97
%

Scopul ficărui cursant Silva este să ajungă să trăiască bazându-se pe intuiţie. Experienţa ne arată că peste 97% din cursanţii Metodei Silva dobândesc un nivel uimitor al intuiţiei în doar două zile de curs.

Această rată a succesului este rezultatul a peste 50 de ani de cercetări şi milioane de dolari cheltuiţi în perfecţionarea procesului de sporire a intuiţiei umane. Lucrând cu milioane de cursanţi Silva de vârste diferite din ţări diferite suntem convinşi că formula noastră, testată şi optimizată este cel mai eficient program de dezvoltare a intuiţiei existent.

Silva Intuition System

este modulul avansat al cursului Metodei Silva.
Iată ce vei învăţa:

BAZELE INTUIŢIEI:

Învaţă folosirea eficientă a afirmaţiilor şi autosugestiei. Înţelegere a celui mai important obicei pe care trebuie să ţi-l însuşeşti pentru a descoperi abilităţile tale intuitive. Revizuieşte cursurile pas cu pas pentru a obţine maximum din exerciţii de relaxare şi a pune bazele solide ale minţii intuitive.

EXERCIŢIU RELAXARE LUNGĂ:

Învaţă să stăpâneşti starea de relaxare profundă. Determină-ţi corpul, găndurile şi mintea pentru experienţa relaxării. Stabileşte repere mentale pentru relaxări mai scurte şi eficiente. Deschide calea către relaxarea mai profundă Theta.

EXERCIŢIU PICĂTURA ENERGIEI SURSĂ:

un exerciţiu simplu care îţi permite să percepi legătura cu sursa universală de energie. Energia din care totul începe şi unde toate informaţiile există. Vei crea reprezentarea ta spirituală care e una cu energia sursă pentru a te ajuta în rezolvarea problemelor. Învaţă să-ţi disciplinezi imaginaţia astfel încât să-ţi poţi controla intuiţia.

TEHNICA HOLOVIZIUNII:

Este o tehnică prin care vei manifesta mai mult din ceea ce-ţi doreşti în timp ce eşti îndrumat de către Energia Sursă având încredere că mergi în direcţia cea bună.

PROIECŢIA ÎN METALE:

Dezvoltă-ţi abilităţile de clarviziune, claraudiţie şi clarsimţ îmbinate cu puterea pură a imaginaţiei, cea mai puternică unealtă în îmbunătăţirea intuiţiei. Deschide uşa către explorarea acestui domeniu din perspectivă subiectivă, imaginativă.

PROIECŢIA ÎN COPAC/FRUNZE/ANIMALUL DE CASĂ:

Dezvoltă legături informaţionale la nivel subiectiv între animalele, plantele şi fiinţele umane.

PROIECŢIA ÎN ANATOMIA UMANĂ:

Învaţă cum să aplici tehnici de vizualizare şi imaginaţie pentru a îmbunătăţi starea de sănătate sau chiar atinge nivelul de vindecare. Prin acest exerciţiu vei face o călătorie fascinantă extrasenzorială prin trupul omenesc învăţând cum să foloseşti imaginaţia pentru corectarea dereglărilor.

EXERCIŢII DE ORIENTOLOGIE ŞI DEMONSTRAŢIA CLARVIZIUNII:

Vei asista la o demonstraţie de clarviziune pe care apoi şi tu o vei practica împreună cu colegii utilizând tehnicile învăţate în timpul cursului. Te ai gândit vreodată că poţi afla lucruri de care nu ai cunoştinţe în lumea obiectivă?

SEMINŢELE SCOPULUI:

Este un exerciţiu de încheiere a cursului prin care reprezentarea ta personală a energiei sursă te ghidează de a lungul liniei timpului pentru aţi planta seminţele care vor încolţi în timp indicându-ţi faptul că nu te-ai abătut de pe parcursul vieţii şi scopului alese de tine.

Absolvenții CB2 care au urmat cursul înainte de 2012 se pot înregistra și se pot bucura de upgrade la Intuition System

Evenimentele din perioada urmatoare :