Cristi Lazăr

Ca pregătire de bază sunt profesor de educație fizică și sport. Lucrez de peste 18 ani în marketing. Am creat și am participat la dezvoltarea mai multor programe și campanii de succes în mai multe domenii pentru firme foarte mari și mărci renumite. Am participat activ la dezvoltarea industriei entertainment-ului românesc în calitate de manager de spectacole, turnee, artiști, evenimente, emisiuni, campanii media.

Am absolvit cursul Metoda Silva în anul 2001 cu profesorul și „antrenorul” meu Rajko Kuzmanovic. Am înțeles foarte repede că am tot ce îmi trebuie ca să practic tehnicile învățate și să obțin rezultate mai bune în viața mea, adică: Dorință, Încredere și Așteptare. La început, nu am practicat. Însă, după ce viața m-a dus „de sus până jos de tot”, am început să practic tehnicile Metoda Silva și am revenit la cursuri, am aprofundat, am exersat, am obținut schimbări majore în bine în viața mea pe toate planurile și, în special, am îmbunătățit major starea mea de sănătate.

Am împărtășit din experiențele mele, din succesele mele Silva, am frecventat toate cursurile organizate de Metoda Silva și, la sugestia lui Rajko și cu ajutorul său și al lui Sorin Sălăjan, „m-am trezit”… instructor Metoda Silva. Le sunt recunoscător lui Rajko Kuzmanovic, Sorin Sălăjan și Ancăi Jugănaru, iubita și partenera mea, pentru susținerea lor.

Eu cred în simplitate, cred în Dumnezeu și în puterea de a crea pe care i-a dat-o El fiecăruia. Cred în mine, cred ca suntem cu toții un tot unitar și știu că „ceea ce gândește unul, îi influențează pe toți”. De aceea, știu că responsabilitatea mea majoră este „Să fiu și să fac din ce în ce mai bine!”. Mai știu că pot să ajut pe oricine acceptă să primească ceea ce am eu de oferit. Mai știu că mai am încă foarte multe de învățat și sunt gata să învăț.

Abia aștept să cunosc oameni minunați la cursurile Metoda Silva.

Evenimente urmatoare