Monica Dascălu

Atunci cand crezi în vise, ele devin realitate! Un vis a fost și Cursul Silva pentru Copii. Sunt mamă a 2 băieți de 9 respectiv 11 ani. Am lucrat împreună cu ei și cu alți copii în programe speciale, având rezultate spectaculoase pe dezvoltarea vederii cognitive și stimularea tuturor simțurilor, pentru expandarea intuiției și dezvoltarea armonioasă a minții. Experiența în lucrul cu copiii, dorința de a schimba mentalitatea generațiilor ce vor veni și convingerea că avem responsabilitatea de a ghida și a oferi copiilor posibilitatea și încrederea că pot să fie mai buni și că reușesc tot ceea ce-și propun, mi-au dat puterea să-mi imaginez că într-o zi va exista Cursul Silva pentru Copii și iata că el chiar există. M-am implicat activ alături de Rajko Kuzmanović, un om cu o hotărâre și o dedicare extraordinară și de Anca Jugănaru, un profesor cu multă experiență în spate, la traducerea și adaptarea tehnicilor Silva pe înțelesul copiilor, astfel încât, oricărui copil să-i fie ușor să înțeleagă și să aplice ceea ce învață la curs. Consider că este o mare responsabilitate să poți oferi copiilor tehnici care să-i ajute în dezvoltarea lor și din acest motiv doresc să mulțumesc părinților care investesc în viitorul copiilor lor. Cu o jucărie copilul se joacă, se plictisește și apoi uită de ea. Hainele le poartă, rămân mici și poate la dați altcuiva să se bucure de ele, dar investiția în educația și dezvoltarea copilului dumneavoastră, este o piatră pe care o puneți la temelia viitorului copilului.

Sunt economist de profesie, cu o experiență de 19 ani în domeniu, din care 11 ani i-am dedicat sistemului bancar făcând audit intern.

Apariția copiilor mi-a dat oportunitatea să mă gândesc cum pot să fac ceea ce-mi place, dar totodată să petrec mai mult timp cu ei.

În 2013 am decis să renunț la cariera din multinațională și să mă întorc la pasiunea pe care am avut-o încă din copilărie, aceea de a cunoaște și a ajuta OMUL în toată diversitatea lui. Lucram deja de 3 ani în paralel, dar tot nu aveam curajul să fac marele pas.

Sunt deja câțiva ani de când sunt terapeut și m-am specializat în aromaterapie, nutriție, hipnoză, reprogramare mentală pozitivă și regresie teraputică în vieți anterioare. Am fondat BMD Academy și BMD Lifestyle și sunt co-fondator și Mentor al Programului Memo Academy, un program de educație mentală ce se adresează copiilor între 7 și 14 ani.

Metoda Silva mi-a atras atenția prin faptul că folosea tehnici pe care eu le practicam încă de cand eram copil, iar în 2015 când am făcut Silva Life Sistem și Silva Intuition Sistem cu Rajko Kuzmanović, am rezonat cu acest sistem deoarece totul era foarte bine stucturat. Din acel moment ceea ce făceam intuitiv, a devenit mult mai clar și mult mai aplicabil. Am integrat tehnicile Silva imediat în viața de zi cu zi și minunile au început să apară.

Îmi place să învăț permanent dar la fel de mult îmi place să transmit informația celorlalți și în mod special copiilor. Sunt deja 2 ani de când predau cursurile Metoda Silva pentru Copii, timp în care am lucrat cu peste 200 de copii atât în București cât și în alte orașe din țară. Să lucrez cu copiii dumneavoastră este o onoare și o responsabilitate pentru mine și vă mulțumesc pentru că aveți inspirația de a investi în educația copilului dumneavoastră.

Evenimente urmatoare