RAJKO KUZMANOVIĆ

Fondator şi Instructor Metoda Silva România

Sunt sârb de origine, născut la Belgrad, Serbia. Am descoperit Metoda Silva în anul 1990, citind un interviu cu instructorul metodei Silva din Serbia, care mi-a stârnit curiozitatea pentru că era vorba despre o metodă de control mental şi de gestionare a stres-ului bazată pe cercetări ştiinţifice. În plus, în interviu se menţiona că este un curs practic, adică ceea ce înveţi acolo poţi aplica imediat în viaţa ta personală şi profesională.

Am participat la curs şi am luat decizia fermă de a deveni şi eu instructor Silva. Am adus Metoda Silva în România în vara anului 1993 şi până acum aproximativ 9.000 de oameni au urmat cursurile noastre. Aplic Metoda Silva de peste 29 de ani şi am acumulat numeroase experienţe personale benefice folosind-o. În timp, am descoperit că am talent şi de a transmite informaţiile, deoarece sunt motivat de faptul că pot să le dau şi altora certitudinea că îşi pot realiza orice vis pe care îl au.

Dacă ar fi să enumăr câteva dintre beneficiile concrete pe care Metoda Silva ţi le aduce în momentul în care începi să o practici, iată-le:

1. Metoda Silva te ajută să îţi transformi visele în realitate.
2. Metoda Silva te susţine să materializezi ceea ce îţi imaginezi într-un mod armonios, fără stres.
3. Metoda Silva te ajută să iei cele mai bune decizii pentru tine pe baza propriei intuiţii.

Te invit să participi la cursurile Metodei Silva și să descoperi potențialul uriaș cu care ești înzestrat de la naștere și totodată cum să aplici într-un mod practic legea atracției.

Evenimente urmatoare