Despre meditatie

Metoda Silva – Educatia in meditatie. 5 lucruri despre meditatie

Educatia in meditatie este importanta, de aceea ti-am pregatit cele 5 lucruri explicate in mediatia ghidata. Meditatia pentru incepatori. Cand combini relaxarea fizica cu relaxarea mentala vei fi mult mai relaxat la finalul unei meditatii. Cu cat practici mai mult cu atat iti va fi mai usor sa te relaxezi.

Aminteste-ti, secretul succesului este diciplina. Practica duce la perfectiune.

De retinut cele 5 lucruri despre meditatie:

1. Cand instructorul Metoda Silva iti spune sa te “concentrezi” in zona scalpului de exemplu, acela este locul unde incepi sa-ti indrepti atentia ca sa exersezi constientizarea. Stabileste care este “constientizarea” ta. Sa pretindem, de exemplu, ca este o raza de lumina. Lumina alb-albastruie. Este mai usor pentru noi sa ne concentram pe raza de lumina in acea zona decat orice altceva.

2. Apoi esti instruit sa detectezi vibratiile din acea zona o „senzatie de caldura cauzata de circulatie”. Normal, vorbim despre circulatia sangelui. Concentreaza-te sa incerci sa simti pulsatiile acelor vibratii in acea zona. Este posibil sa nu simti la prima incercare, dar la a doua sau a treia vei simti.

3. Apoi esti instruit sa „te eliberezi si sa te relaxezi, eliberandu-te de toata tensiunea si presiunea ligamentelor din aceasta parte a corpului”. Nu e suficient doar sa reciti, concentreaza-te pe asta si „exagereaza-ti imaginatia”. Cum ti-ai imagina scalpul tau fiind complet relaxat? Gandeste-te. Concentreaza-te. Poate te-ai simti mai bine imaginandu-ti ca scalpul tau este cald, cu o panza calda pe el. Foloseste-ti imaginatia.

4. Instructorul iti va spune, de asemenea, fraze benefice cum ar fi “In fiecare zi, in orice privinta eu devin mai bun si mai bun”. O alta fraza benefica pe care o vei auzi este “Eu invat acum sa-mi ascut inteligenta prin dezvoltarea facultatilor mele senzoriale si sa le proiectez in locuri diferite”. Asta este o afirmatie pe care o folosim in cursurile noastre Metoda Silva pentru a invata oamenii sa dezvolte perceptia extrasenzoriala sau ESP.

5. La un moment dat, instructorul va spune “Cand vei auzi din nou vocea mea o ora se va fi scurs la acest nivel nivel al mintii”. Instructorul va ramane tacut pentru 30 secunde inainte sa-i auzi vocea din nou. Aceasta este o sugestie mentala care sa te faca sa te simti relaxat ca si cum te-ai fi odihnit timp de o ora. Nu va trece o ora in adevaratul sens al cuvantului ci doar 30 secunde. Dar subconstientul tau va considera aceasta sugestie ca fiind adevarata si tu vei simti efectele faptului ca la nivelul Alfa al mintii a trecut o ora. Te vei simti mai calm si mai relaxat.

Iti este folositor? Vei afla schimbarile declansate in urma exercitiilor de meditatie ghidata alaturi de instructorii autorizati Metoda Silva. Inscrie-te ACUM la cursul Silva Life System! Atentie! Locuri limitate!

Aminteste-ti, secretul succesului este diciplina. Practica duce la perfectiune.

Lasă un răspuns