Important de stiut

„Poți fi și poți face orice îți pui în minte”

Autor – Rajko Kuzmanović – instructor și fondator Metoda Silva Romania

Laura Silva Quesada, fiica lui José Silva, spunea în cuvântul înainte la cartea „Colecția de succese”:

„Când tatăl meu, José Silva, a prezentat pentru prima oară Metoda Silva de Dezvoltare Mentală, în 1966, nu și-a dat seama de imensa contribuție pe care o aducea spre a schimba viețile oamenilor în bine. Metoda Silva nu doar schimbă viețile în bine, dar conferă forță individului (persoanei) prin faptul că îi arată cum să simtă natura sa duală, aceea de a fi o ființă spirituală care are o experință fizică. Având și simțind această cunoaștere direct, poti fi și poți face orice îți pui in minte.”

Repet: „POȚI FI ȘI POȚI FACE ORICE ÎȚI PUI ÎN MINTE”. Orice. Cu condiția să fie ceva bun, să fie pozitiv și să folosească tuturor celor implicați, să respecte liberul arbitru.

Ce promisiune curajoasă! Noi știm, absolvenții cursurilor Silva, că este perfect adevărat.

Astăzi, studiile demonstrează că binele și iubirea ridică vibrația materiei și sub influența acestora realitatea se materializează și se conturează armonios și rapid. Fizica cuantică arată că suntem conștiințe care au putere să influențeze și să creeze realitatea, doar prin simplul fapt că o observă, cu atât mai mult atunci când acordă atenție și intenție.

Ați auzit deja toate acestea, de multe ori. Metoda Silva este un ansamblu de tehnici mentale naturale și la îndemână. Eu sunt un om practic, un om ocupat la fel ca voi și timpul meu e limitat la cele 24 de ore pe care le știm cu toții.

Esența Metodei Silva este că te învață cum să „faci” astfel încât creierul tău să funcționeze pe frecvență Alfa. Pentru cine este mai puțin familiarizat cu modul în care funcționează creierul, adaug aici schema pe care o veți găsi în toate sălile de curs din lume în care se predă Metoda Silva.

Cea mai bună frecvență de funcționare a creierului este în stare Alfa. De ce? Pentru că aici se atinge starea de claritate mentală, capacitatea de concentrare este maximă, aici se ating performanțele la examene sau la competiții sportive, aici se formează starea de încredere în sine și de autocontrol. În stare Alfa se produce sentimentul de congruență cu universul, în care avem success, reușim, ne simțim fericiți și mulțumiți, trăim așa numita „stare de flux”. În stare Alfa, subconștientul este sugestionabil și orice decizie pe care o iei, va fi rapid asimilată, trecând de alte programe și convingeri limitative pe care le ai.

Acesta este motivul pentru care poți să faci orice îți propui. Dacă faci pregătirea mentală adecvată, creierul tău va căuta să îndeplinească tot ceea ce îi comanzi: să te trezești fară ceas la ce oră vrei, să iei examene, să te comporți perfect la întâlnirile de afaceri cu miză mare, să îmbunătățești rezultatele sportive, să îți îmbunătățești starea de sănătate, să elimini vicii și dependențe, să gândești pozitiv și lista continuă.

În stare de frecvență Alfa, stresul dispare. Stresul face ravagii doar în frecvența Beta, în care simțurile sunt surescitate la maxim și induc agitație, anxietate și pe termen lung, boli.

Sunt multe teorii și soluții de self help, dar puțini oameni care reușesc. Motivul? Dacă vrei să ai mai multă încredere în tine, mai multă concentrare, mai multă relaxare și faci acest lucru apelând la voință, vei obține mai mult stres, mai multă tensiune. Cei care reușesc, folosesc frecvența Alfa a creierului, fie ca sunt conștienți de asta, sau nu.

De aceea, cursurile Silva sunt EFICIENTE, cu adevărat. Pe site-ul www.metodasilva.ro sunt descrise amănunțit cursurile și beneficiile. La cursuri ai ocazia să înveți, asistat de instructor, cum să recunoști starea Alfa, cum să o atingi foarte repede și cum să o folosești în toate ariile vieții tale.

Mai jos regăsești și datele pentru următoarele cursuri susținute de mine până la finalul anului 2019.

Lasă un răspuns