Descriere

Cursul Silva Life System este modulul de bază al Metodei Silva care conține tehnici pe care vei învăța să le folosești și să le aplici imediat. Este primul pas pe care îl vei face în dezvoltarea capacităților tale mentale, controlul stresului și utilizarea acestuia pentru a obține rezulatele dorite. La cursul Silva Life System înveți să utilizezi frecvența alfa a creierului care îţi va oferi acces la un potenţial sporit al minţii tale și prin care vei obţine rezultate şi schimbări palpabile, profunde şi trainice, bazate pe cercetări şi descoperiri ştiinţifice. Metoda Silva reprezintă exerciţii pentru mintea ta determinând-o ca împreună cu gândurile tale să lucreze pentru tine şi pentru îmbunătățirea vieții tale. Un curs de 2 zile, metodologie internaţională, care a schimbat în bine viaţa a peste 7 milioane de oameni de pe glob.

Cursul Silva Intuition System este al doilea modul al Metodei Silva, care pune accent pe dezvoltarea intuiției și a imaginației. La cursul Silva Intuition System înveți să aplici tehnici de vizualizare şi imaginaţie pentru a îmbunătăţi modul tău de viața, starea de sănătate sau chiar pentru a atinge nivelul de vindecare. Înveți tehnici prin care să folosești eficient abilitățile tale intuitive, să stăpânești starea de relaxare profundă și multe alte tehnici de dezvoltare a intuiției și a capacităților tale mentale.

Împreună aceste două cursuri te vor ajuta să descoperi puterea minții tale și să dezvolți capacitățile tale mentale pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață.

Instructori

Anca Jugănaru