Silva Immersion

• Gestiona stresul cu rezultate concrete;
  • Îmbogăţi relaţiile din viaţa ta;
  • Controla şi transforma durerea fizică;
  • Îmbunătăți capacitatea de reținere a informației;
  • Obţine informaţii mai corecte pentru luarea deciziilor importante;
  • Elimina durerile de cap şi/sau migrenele;
  • Activa puterea mentală pentru a realiza scopurile şi ţelurile stabilite;
  • Înăţa mai rapid decât până acum;
  • Scăpa de insomnii;

O experienţă de 4 zile

Cu acest curs oferim varianta cea mai eficientă pentru a parcurge şi experimenta cele două cursuri împreună. Silva Life System şi Silva Intuition System în 4 zile consecutive.

Cu această experienţă îţi vei oferi un cadou prin care vei “reduce viteza” timp de patru zile într-un cadru prietenos, relaxant care te va susţine să te concentrezi numai asupra TA.

Imaginează-ţi că în aceste patru zile vei trăi experienţe şi rezultate palpabile pe care vei putea să le utilizezi şi după terminarea cursului astfel încât să ai mai mult succes, realizări şi să-ţi creezi viaţa şi calitatea ei aşa cum ţi-o doreşti.

Totul începe cu o decizie şi un angajament ca să investeşti în cel mai valoros bun pe care îl ai … TU.

Silva Life System (2 zile) cursul este îndreptat către autoîmbunătăţire şi învăţarea tehnicilor practice astfel încât să te manifeşti cu succes în obţinerea a ceea ce-ţi doreşti. Acest curs te ajută să pui bazele în evoluţia ta şi să realizezi cu mai mult succes scopurile propuse.

Silva Intuition System (2 zile) cursul este orientat spre dezvoltarea intuiţiei, inspiraţiei, creativităţii, dezvoltării spirituale, descoperirii scopului vieţii precum şi învăţarea tehnicilor mai avansate. Vei descoperi cum să foloseşti practic universul informaţiilor din dimensiunea subiectivă.

Silva Immersion System

Iată ce vei învăţa:

TEHNICA CONTROLUL SOMNULUI:

Vei învăţa să elimini insomnii generând un somn profund, fiziologic, sănătos, neîntrerupt şi odihnitor.

TEHNICA CONTROLUL TREZIRII:

Vei fi uimit că poţi să te trezeşti dimineaţa la ora dorită fără să foloseşti ceasuri deşteptătoare ci doar abilitatea naturală a organismului tău.

TEHNICA CONTROLUL STĂRII DE VEGHE:

Eşti obosit şi adormit? Te simţi fără vlagă? Nu poţi să tragi un pui de somn? Foloseşte această tehnică şi în câteva minute vei elimina oboseală şi somnolenţă modificând astfel nivelul tău energetic.

TEHNICA CONTROLUL VISELOR:

Descoperă cum să interpretezi mesajele subconştientului din vise şi cum să le foloseşti pentru rezolvarea problemelor.

TEHNICA LEVITAȚIA MÂINII:

O tehnică de relaxare foarte simplă prin care se stimulează producția frecvenței cerebrale Theta.

TEHNICA CONTROLUL DURERII DE CAP:

O tehnică simplă dar eficientă pentru înlăturarea durerilor de cap şi migrenelor fără folosirea medicamentelor ci doar a minţii tale.

ECRANUL MENTAL/CHEILE DE MEMORIE:

O tehnică de memorare spectaculoasă care demonstrează că poţi să ţii minte informaţii indiferent de vârstă.

TEHNICA CELOR TREI DEGETE:

O tehnică simplă şi eficientă care în situaţii limită te ajută să găseşti rapid soluţia eliminând astfel stresul.

TEHNICA CELOR CINCI DEGETE:

Vrei să te remontezi? Probleme cu concentrarea? N-ai inspiraţie? Lipsă de idei? Cu tehnica asta lucrurile se modifică rapid eficientizând stăpânirea de sine.

TEHNICA PAHARUL CU APĂ:

Te afli în încurcătură şi nu ştii pe ce drum s-o apuci? Cu tehnica asta în 72 de ore vei descoperi care e varianta cea mai bună şi ce decizie să iei fără să greşeşti.

TEHNICA OGLINDA MINŢII:

Această tehnică a fost creată cu peste 50 de ani în urmă. Astăzi o poţi recunoaşte sub denumirea populară de Legea Atracţiei. Cu această tehnică orice devine posibil! O poţi folosi în afaceri, în relaţii interumane, la sănătate… Orice problemă are o soluţie!

TEHNICA CONTROLUL OBIŞNUINŢELOR:

Dacă te simţi încurcat din cauza obişnuinţelor pe care le ai, aceasta este tehnica de folosit fie că vrei să elimini fumatul, să slăbeşti în greutate, să nu mai rozi unghiile … Rezultatele sunt profunde şi de durată.

EXERCIŢIUL CĂLĂTORIA FANTASTICĂ:

Cu acest exerciţiu vei trece dincolo de limitele spaţiului şi timpului înţelegând mai bine micro şi macrocosmosul.

TEHNICA LABORATORULUI ŞI SFĂTUITORILOR:

TEHNICA ANESTEZIA MÂNUŞII:

O tehnică spectaculoasă prin care elimini durerea rapid la tine sau la alţii. Deosebită pentru cei care au copii mici.

BAZELE INTUIŢIEI:

Învaţă folosirea eficientă a afirmaţiilor şi autosugestiei. Înţelegere a celui mai important obicei pe care trebuie să ţi-l însuşeşti pentru a descoperi abilităţile tale intuitive. Revizuieşte cursurile pas cu pas pentru a obţine maximum din exerciţii de relaxare şi a pune bazele solide ale minţii intuitive.

EXERCIŢIU RELAXARE LUNGĂ:

Învaţă să stăpâneşti starea de relaxare profundă. Determină-ţi corpul, găndurile şi mintea pentru experienţa relaxării. Stabileşte repere mentale pentru relaxări mai scurte şi eficiente. Deschide calea către relaxarea mai profundă Theta.

EXERCIŢIU PICĂTURA ENERGIEI SURSĂ:

un exerciţiu simplu care îţi permite să percepi legătura cu sursa universală de energie. Energia din care totul începe şi unde toate informaţiile există. Vei crea reprezentarea ta spirituală care e una cu energia sursă pentru a te ajuta în rezolvarea problemelor. Învaţă să-ţi disciplinezi imaginaţia astfel încât să-ţi poţi controla intuiţia.

TEHNICA HOLOVIZIUNII:

Este o tehnică prin care vei manifesta mai mult din ceea ce-ţi doreşti în timp ce eşti îndrumat de către Energia Sursă având încredere că mergi în direcţia cea bună.

PROIECŢIA ÎN METALE:

Dezvoltă-ţi abilităţile de clarviziune, claraudiţie şi clarsimţ îmbinate cu puterea pură a imaginaţiei, cea mai puternică unealtă în îmbunătăţirea intuiţiei. Deschide uşa către explorarea acestui domeniu din perspectivă subiectivă, imaginativă.

PROIECŢIA ÎN COPAC/FRUNZE/ANIMALUL DE CASĂ:

Dezvoltă legături informaţionale la nivel subiectiv între animalele, plantele şi fiinţele umane.

PROIECŢIA ÎN ANATOMIA UMANĂ:

Învaţă cum să aplici tehnici de vizualizare şi imaginaţie pentru a îmbunătăţi starea de sănătate sau chiar atinge nivelul de vindecare. Prin acest exerciţiu vei face o călătorie fascinantă extrasenzorială prin trupul omenesc învăţând cum să foloseşti imaginaţia pentru corectarea dereglărilor.

EXERCIŢII DE ORIENTOLOGIE ŞI DEMONSTRAŢIA CLARVIZIUNII:

Vei asista la o demonstraţie de clarviziune pe care apoi şi tu o vei practica împreună cu colegii utilizând tehnicile învăţate în timpul cursului. Te ai gândit vreodată că poţi afla lucruri de care nu ai cunoştinţe în lumea obiectivă?

SEMINŢELE SCOPULUI:

Este un exerciţiu de încheiere a cursului prin care reprezentarea ta personală a energiei sursă te ghidează de a lungul liniei timpului pentru aţi planta seminţele care vor încolţi în timp indicându-ţi faptul că nu te-ai abătut de pe parcursul vieţii şi scopului alese de tine.

Absolvenții CB1/CB2 (BLS 101-404) care au urmat cursul înainte de 2012 și absolvenții Silva pentru copii se pot bucura de upgrade la Silva Immersion