Despre meditatie

Metoda Silva – La ce ajuta meditatia? Cine o practica?

Autor: Metoda Silva

Cine practica meditatia?

Meditatia castiga rapid recunoasterea la nivel mondial. In America, 10 milioane de oameni sustin ca mediteaza zilnic, iar acest numar este in continua crestere.

De ce? Pentru ca functioneaza si tot mai multi medici o recomanda.

Urmatoarele titluri din presa aparute in anul 2003 ne ajuta sa explicam bruscul interes acordat meditatiei.

Ziarul Washington Times – 14 august 2003

Un studiu recent arata ca oamenii care mediteaza produc mai multi anticorpi decât un vaccin antigripal, fata de cei care nu mediteaza. Aceia care au facut parte din studiul de caz realizat, au aratat si activitate cerebrala marita in zonele legate de emotiile pozitive, comparativ cu oamenii care nu mediteaza.

Stirile CBS – 27 august 2003

Oamenii care mediteaza in ziua de azi vin din toate domeniile si nu sunt neaparat manageri ciudati sau actori pretentiosi. Studenti, avocati, cadeti West Point, atleti, prizonieri si oficiali guvernamentali, toti mediteaza. Este menita sa ajute la combaterea depresiei, controlul durerii, prelungirea vietii, incetinirea cancerului, revigorarea intregului sistem imunitar si reducerea tensiunii signifiant. Revista Time a declarat recent ca “meditatia uneori poate fi folosita pentru a inlocui Viagra”.

Revista Time – 4 august 2003

Nu doar studiile arata ca meditatia sporeste sistemul lor imunitar, ci si tomografiile sugereaza ca este posibil sa refaca functiile creierului, ceea ce duce la diminuarea stresului. Este recomandata de din ce in ce mai multi medici ca mod de prevenire, incetinire sau macar controlul durerii in cazul bolilor cronice cum ar fi bolile de inima, SIDA, cancer si infertilitate.
In timp ce esti in centrul tau vei experimenta multe efecte benefice ale meditatiei profunde.

José Silva credea cu tarie ca mintea este forta motrice din spatele tuturor vindecarilor. La Cursul de Baza 1 – Silva Life System, vei invata o serie de tehnici de vizualizare mentala concepute sa-ti accelereze capacitatea naturala a mintii si corpului de vindecare fizica si emotionala. Aceste rezultate au fost studiate si promovate de o serie de specialisti din lumea medicala.

De exemplu, Dr. O. Carl Simonton, cercetator renumit la nivel mondial in domeniul terapiei contra cancerului, a descris Metoda Silva ca fiind “una dintre cele mai puternice unelte” pe care o poate oferi pacientilor săi.

Toate acestea le vei gasi in cadrul cursului Silva Life System.

Lasă un răspuns