Despre intuitie

Metoda Silva – Intuitia in lumea afacerilor

Autor: Metoda Silva

Profesorul John Mihalasky, Profesor Emerit al Ingineriei Industriale la Institutul de Tehnologie din New Jersey, pare sa creada asta. In experimentele pe care le-a condus cu Directorii companiei a observat ca Directorii care aveau cele mai bune rezultate la testele de intuitie aveau tendinta de a fi cei care aveau cea mai mare rata de succes la conducerea afacerii lor (masurat in cresterea profitabilitatii in termen de 5 ani).

Rezultatele experimentului Prof. Mihakasky sunt rezumate in tablelul de mai jos:

Procentul cresterii profitabilitatii a Directorilor in ultimii 5 aniPunctajul Directorilor la testul de intuitie
Peste StatisticaStatisticaSub Statistica
Mai mult de 100%81.5%                25%27.3%
50% – 99%18.5%50%18.2%
Sub 50%0%25%54.5%

Poti observa ca Directorii cu cea mai mare crestere a profitabilitatii (100% sau mai mult) au avut de asemenea si cel mai mare numar de „ghiceli” corecte in testul de intuitie. 81.5% din ei au depasit rezultatele statisticii. De cealalta parte sunt directorii cu rezultatele cele mai slabe, nici unul nu a depasit rezultatele statisticii la testul de intuitie. Dintre directorii cu rezultate mediocre procentajul rezultatelor au fost similare cu rezultatele statistice.

Ce inseamna asta?

Napoleon Hill a avut dreptate cand a sugerat in cartea lui „Legile Succesului” ca oamenii cu cel mai mare succes din acele timpuri au fost nevoiti sa-si acceseze al saselea simt.

„Un geniu”, spune Hill „este un om care a descoperit cum sa-si mareasca intensitatea gandurilor pana la un punct unde poate comunica liber cu sursele cunoasterii indisponibile mintii mediocre”.

Acest concept de a accesa sursa universala a ideilor este aplicabila si in lumea stiintei si a tehnologiei. Un director de cercetare de la NDM (Noi Fundamente in Medicina) a absolvit un curs al Metoda Silva in timpul in care lucra la un proiect pentru a crea artere artificiale. A trebuit sa faca 4 formule in starea de Beta, dar nici una nu a functionat. Instructorul Metoda Silva, Ken Obermeyer a explicat ce s-a intamplat apoi.

Cercetatorul NDM a folosit o tehnica pe care a invatat-o la curs si s-a programat sa aiba un vis care sa contina informatia pe care putea s-o foloseasca sa rezolve problema pe care o avea in minte – cea mai buna formula pentru artere artificiale.

„S-a trezit la un moment dat in timpul noptii”, a spus Obermeyer, „si a scris formula”, apoi s-a intors la somn.

„Cand s-a trezit in dimineata urmatoare, a vazut formula, s-a dus in laborator, a creat o mostra si a descoperit ca acest tip de plastic pe care l-a creat este acceptat de corpul uman.”

„O observatie interesanta legata de aceasta solutie creativa”, a continuat Obermeyer.

„Chimistul a spus ca daca ar fi luat in considerare aceasta formula in beta, nu ar fi crezut ca este o formula pe care corpul uman ar fi acceptat-o. Nu i-ar fi venit acesta idee datorita ratiunii si logicii.”

Scopul ficarui cursant Metoda Silva este sa ajunga sa traiasca bazandu-se pe intuitie. Experienta ne arata ca peste 97% din cursantii Metodei Silva dobandesc un nivel uimitor al intuitiei in doar doua zile de curs.

Jose Silva (inventatorul Metoda Silva) recunoaste ca toata lumea se naste cu abilitati intuitive si ca toata lumea care invata sa utilizeze aceste abilitati, poate functiona la un nivel intuitiv inalt. Prin procesul stiintific Metoda Silva testat in timp, brevetat de noi, vei invata sa iti folosesti abilitatile extrasenzoriale naturale in viata de zi cu zi si sa folosesti „presimtirea” pentru o viata fericita, luminoasa si plina de succes.

Inscrie-te ACUM la cursul Silva Intuition System (modulul II al Metodei Silva) si vei descoperi cum sa iti dezvolti acesta abilitati. Atentie! Locuri limitate!