Despre intuitie

5 modalități de antrenare a intuiției

Se spune despre intuiție că este al șaselea simț, și că prin ea subconștientul ne trimite soluții sau mesaje. Deși ele se manifestă diferit (de exemplu printr-un gând vag, un nod în gât, un gol în stomac, o tensiune la nivelul unor mușchi) toate sunt îndreptate spre binele nostru.

Bineînțeles, asta dacă le conștientizăm și le înțelegem.

Societatea, însă, își focusează atenția mai mult spre rațional, spre logic. Uitând că intuiția poate fi un partener de nădejde și că TOȚI suntem înzestrați cu abilități intuitive. Nefolosindu-le, ele își pierd din eficiență.

Deși este adesea considerată ca o senzație vagă sau un „simț al stomacului”, intuiția poate fi explorată și folosită ca o sursă valoroasă de informații.

De fapt, ea poate deveni un GHID care ne ajută să atragem realizări remarcabile în viața noastră. Bineînțeles, cel mai important este să o ANTRENĂM

Cum? Prin câteva modalități pe care le descoperi mai jos!

– Fii prezent/ă

Intuiția are legătură foarte mare cu prezentul. În momentul în care gândurile și atenția ta sunt focalizate pe ACUM, se formează un canal de comunicare cu intuiția ta.

Astfel, ești conectat la tine și la corpul tău!

– Meditează și relaxează-te

Intuiția se bazează pe un profund sentiment de calm și detașare. Prin meditație și relaxare îți liniștești si eliberezi mintea de zarva gândurilor. Astfel, creezi un spațiu propice pentru ca intuiția să se manifeste și să fie recunoscută.

– Ascultă-ți vocea interioară

Învață să acorzi atenție gândurilor și sentimentelor tale interioare. Ascultă-ți instinctele și învață să recunoști semnalele subtile pe care le primești, indiferent de modul în care acestea se manifestă.

– Exersează prin exerciții simple

Alege câteva cărți de joc cu spatele de culoare diferită si amestecă-le.

Apoi, fără a le privi, încearcă să ghicești culoarea fiecărei cărti. Începe cu un număr mic de cărti și incearcă să îți mărești treptat capacitatea de a ghici culorile corect.

– Învață din experiențe

Reflectează asupra experientelor trecute și observă cum intuiția ta a avut sau nu dreptate în diverse situații. învață să acorzi atenție indiciilor subtile și să întelegi semnificatia lor.

José Silva, fondatorul Metodei Silva, spunea că toată lumea se naște cu abilități intuitive şi că toată lumea care învaţă să utilizeze aceste abilităţi, poate funcţiona la un nivel intuitiv înalt.

Modul acesta de funcționare are o serie de beneficii minunate!

Dacă ești conectat la INTUIȚIA TA înseamnă că:

  • trăiești conștient și ești conectat la tine însuți/însăți;
  • rezolvi provocările cu ușurință și te adaptezi rapid oricări situații;
  • faci diferența între deciziile care te fac neliniștit/ă și cele care îți oferă un sentiment de liniște;
  • iei deciziile cele mai bune;
  • ești în contact cu corpul tău, ești aliniat cu scopul vieții tașe în decizii, obiective și gânduri;
  • pur și simplu ȘTII, fără nici o logică, ce e cel mai bine de făcut;
  • fugi CĂTRE tine, nu fugi DE tine;
  • trăiești în PREZENT – gândurile și atenția ta sunt focalizate pe ACUM.

Și dacă te întrebi CUM și CÂND te conectezi la ea, ei bine de fiecare dată când ești calm și detașat, când te eliberezi de „zarva” gândurilor și mai ales atunci când MEDITEZI.

Meditația te ajută să îți liniștești mintea și să te conectezi cu interiorul tău.

De aceea modulul II al Metodei Silva (Silva Intuition System) este dedicat antrenării acestui simț subiectiv, dar și a altor simțuri precum clarviziunea, holoviziunea și proiecțiile.

Vrei să dobândești ȘI TU un nivel uimitor al intuiției?

Atunci este momentul să înscrii la una din sesiunile dedicate acestui simț minunat. Vino și tu alături de Rajko Kuzmanović și fă primul pas spre o viață din ce în ce mai intuitivă!

Lasă un răspuns