Important de stiut

Ce te mai poate opri după ce ai absolvit Metoda Silva?

Răspunsul e simplu… TU ÎNSUȚI.

Ai toate uneltele, cunoști principiile, știi că funcționează, îți dorești mai mult… Și totuși…?

Stai liniștit/ă… 90% din oameni sunt la fel. Mai este o parte de 10% care sunt și ei „la fel”. Dar… alt-fel. 90% din oameni gândesc, vorbesc, trăiesc la fel. 10% din oameni sunt diferiți… gândesc, vorbesc, trăiesc “altfel”…

Problema este că tu știi asta și, deși știi ce trebuie să faci, nu faci ceea ce trebuie să faci ca să fii printre cei 10%… Scuze…! Dar e adevărat… Nu vreau să te jignesc…

Care dintre ei crezi că se bucură mai mult de viață? Care dintre ei crezi că au mai mult? Care dintre ei crezi că sunt mai fericiți? Cei 10% sau cei 90%?

Poate te superi pe mine acum… Asta e! Sau, poate că te adâncești într-un nd benefic

Diferența între cei 10% și cei 90% constă în ceea ce cei 10% gândesc, vorbesc și fac, efectiv.

José Silva ne spune că: 5 minute de exercițiu sunt bune, 10 minute de exercițiu sunt foarte bune, 15 minute de exercițiu sunt excelente, meditația o dată pe zi e bună, meditația de două ori pe zi este foarte bună, MEDITAȚIA DE TREI ORI PE ZI ESTE EXCELENTĂ.

Asta face diferența! MEDITAȚIA!

Să te folosești de ceea ce ai, ce știi, ce poți… înseamnă să dai înapoi lumii ceea ce ți s-a oferit ca înzestrare.

Ești înzestrat/ă, ai capacități, ai resurse, ai putere, ai voie! CE FACI CU TOATE ASTEA?

Desăvârșește-ți studiile din domeniul meditației la cursul SILVA ULTRA (link), un curs fabulos dedicat sănătății pe toate planurile: fizică, mentală, emoțională, spirituală, relațională, financiară. Te vei ajuta pe tine și îi vei ajuta și pe ceilalți cu ajutorul tehnicilor învățate și practicate la acest curs.

Imaginează-ți posibilitățile pentru tine și pentru cei dragi dacă vei participa la SILVA ULTRA. Ai acces la acest curs deosebit numai dacă ai absolvit Silva Life System sau Silva Immersion (este necesară prezentarea legitimației de absolvent).

Află mai multe detalii despre SILVA ULTRA din data de 6-7 MAI / CONSTANȚA LIVE ÎN SALĂ ȘI ONLINE.

Îți mulțumim pentru încredere și sprijin!

Anca și Cristi

Din ce în ce mai bine!

Lasă un răspuns