Ce este vizualizarea creativă?

Poți atrage ceea ce îți dorești cu vizualizarea creativă?

Cunoscută ca fiind o metodă funcțională prin care dorințele și planurile noastre se pot materializa, VIZUALIZAREA CREATIVĂ este o metodă de concentrare a gândurilor, a imaginației și a imaginilor mentale pentru a construi  și a atrage ceea ce ne dorim, dar și pentru a aduce schimbări pozitive în viața noastră.

Creativitatea duce la înlăturarea convingerilor limitative, la generarea imaginilor mentale, dar și la menținerea acestora în mintea noastră.

Egiptenii foloseau vizualizarea, mai ales, pentru vindecări fizice. Ei credeau că boala se vindecă prin vizualizarea unei sănătăţi perfecte şi prin susţinerea în minte a acestei imagini.

Ce reprezintă vizualizarea în cadrul Metodei Silva?

Vizualizarea se referă la procesul de evocare și repetare a amintirilor și implică TOATE simțurile: vizual, auditiv, olfactiv, tactil și gustativ. Astfel, imaginile mentale se transformă în experiențe mentale.

De exemplu dacă îți dorești o mașină nouă, nu numai că îți imaginezi cum arată mașina în exterior, ci te imaginezi cum intri în ea, ba chiar cum o conduci și cum se aude motorul atunci când o conduci.

De fapt, aici poți observa că intră în scenă și imaginația. Ea este cea care te conduce spre crearea unor imagini, sau chiar modificarea lor.

O vizualizare cât mai realistă și cu implicarea a cât mai multor simțuri, te va ajuta să atingi orice scop.

Amintește-ți!

Pentru a lăsa urme puternice pe celulele creierului folosește vizualizarea, imaginația și asocierea. Construiește imaginile mentale pentru tot ce îți dorești.

Te așteptăm și la cursurile Silva, unde împreună vom descoperi cum să ne folosim de vizualizare pentru a atrage tot ceea ce ne dorim!

Din ce în ce mai bine,

Metoda Silva