Cea mai mare descoperire la care poți ajunge este potențialul propriei minți – José Silva

În fiecare zi poți folosi cea mai minunată resursă cu care ești înzestrat: MINTEA TA!

Te-ai gândit vreodată că tot ceea ce ne înconjoară astăzi sunt gânduri care s-au materializat?

De exemplu avionul nu a existat dintotdeauna, telefonul nici atât, electrocasnicele…nici vorbă. Absolut toate invențiile de care ne bucurăm azi și care ne ușurează anumite procese, există pentru că ÎN PRIMUL RÂND au luat naștere în mintea unui om, la un moment dat. Existența lor este dovada că orice creezi în mintea ta poate deveni și devine realitate atunci când investești timp, energie și acțiuni care să susțină ceea ce îți dorești să realizezi.

Din păcate, asta nu se aplică doar în momentul în care gândim pozitiv.

Subconștientul – partea cea mai importantă a minții – nu diferențiază gândurile pozitive de cele mai puțin bune. El le ia pe toate ca atare.

Așa că dacă îți faci scenarii negative sau îți repeți în continuu că “nu te vei descurca la un interviu sau vei întârzia la muncă” subconștientul va considera că este important pentru tine să nu te descurci la interviu…sau să întârzii la muncă și va crea circumstanțele perfecte ca să se întâmple asta. Când de fapt, tu nu vrei asta. Tu vrei să fii acceptat pe acel post și să ajungi la timp la muncă. Și atunci, minții tale de ce îi spui opusul?

Totul ține de programele mentale pe care le-a înregistrat subconștientul tău de-a lungul timpului și mai ales în copilărie.

Creierul copiilor este ca un burete care absoarbe absolut tot ce li se spune – de aceea programarea mentală din primii ani de viață este definitorie.

Poate că părinții tăi ți-au spus întotdeauna să ai grijă atunci când mergi undeva.

Ai grijă la aia, ai grijă la aia…și au înșirat toate lucrurile rele care s-ar fi putut întâmpla fie că te duceai la școală, la magazin sau în excursie.

Comportamentul acesta, chiar dacă are la bază o dorință de protecție, te-a făcut pe tine un adult care pune răul în față atunci când are ceva de făcut. Bineînțeles, este recomandat  să fii precaut, dar dacă simți că mintea ta exagerează cu scenariile negative și te simți stresat constant, este timpul să iei o pauză.

Acesta este un singur exemplu de program. Gândește-te câte tipare de acest gen s-au impregnat în mintea ta și te controlează, fără ca măcar să fii conștient de ele.

Cum să îți schimbi atitudinea și să ai o minte puternică?

După 22 de ani de cercetări alături de alți specialiști, José Silva a descoperit cea mai simplă și rapidă metodă prin care să accesăm subconștientul și să introducem programe benefice care deschid calea către o viață mai fericită, mai sănătoasă și mai împlinită – meditația dinamică.

Cu alte cuvinte, cheia este să te relaxezi fizic și mental. Și da, poate părea foarte ușoară activitatea asta. Însă, adevărul este că oamenii sunt atât de agitați, stresați și îngrijorați, încât nu mai reușesc să se relaxeze cu adevărat. Este doar o relaxare de suprafață. Mintea este tot agitată, stresul este tot acolo și noi avem impresia că suntem relaxați.

Dacă vrei să descoperi CUM să te relaxezi fizic și mental, te invităm pe canalul de youtube a fondatorului Metodei Silva în România – Rajko Kuzmanović.

Găsești aici meditații speciale, menite să te elibereze de tensiunile interioare și să modifice starea de spirit.

Între timp, te așteptăm la cursurile Metodei Silva, în cadrul cărora descoperi tehnicile practice bazate pe meditație dinamică și relaxare.

Ne găsești și pe pagina de facebook Metoda Silva România, unde te ținem la curent cu toate evenimentele pregătite special pentru tine!

Din ce în ce mai bine!