Important de stiut

Coincidențe sau Îndrumare?

Cu toții întâlnim în viață coincidențe. Unele ne bucură pentru că pare că vin la momentul potrivit și ne ajută în rezolvarea problemelor, în timp ce altele ne întristează și le punem pe seama ghinionului…

José Silva considera coincidențele care ne duc la rezultate daunătoare… accidente și pe cele cu rezultate benefice… îndrumare divină!

Poate cel mai cunoscut exemplu pe care îl dăm cursanților la primul modul al cursului Metoda Silva despre cum a fost îndrumat prin coincidențe José Silva într-un moment critic al vieții sale (când soția, biserica, echipele de specialiști în domeniul psihologiei și până și prietenii se opuneau muncii lui de cercetare în studiului creierului și mintii) este cel în care a avut un vis urmat de 5 coincidențe pe parcursul zilei urmatoare care l-au condus către lozul câștigător pe care erau scrise numerele din visul avut… Și astfel, José a putut să înțeleagă că toate coincidențele zilei, de fapt, l-au condus spre un rezultat benefic și s-a simțit îndrumat și condus spre soluții privind toata munca lui de până atunci.

Din acel moment, a început să experimenteze un sistem care să amplifice „abilitatea de a ghici” căreia știința i-a spus mai târziu „factor psi” sau „factor intuitiv”.

Cercetările lui José Silva începute în 1944 cu scopul de a crește capacitaea de a învăța rapid și ușor a copiilor lui, urmau să se concretizeze, pe parcursul celor 22 de ani de exprimentări științifice, în descoperiri extraordinare ale potentțialului uman existente în fiecare din noi!

Dacă în cursul Silva Life System ne-am folosit capacitatea de a lucra constienți cu creierul nostru în frecvența Alpha, în modulul al doilea, Silva Intuition System, José ne oferă singurul antrenament de ordin științific, duplicabil și reproductibil, în care lucrăm cu intuiția noastră.

Silva Intutiton System este o experiență fascinantă care lasă o amprentă pe care nici o altă experiență de viață nu o va putea șterge pentru că, pe parcursul celor două zile, vei avea ocazia să te conectezi la sursa universală și să afli simbolistica ei pentru tine, să ceri îndrumare pentru materializarea mai rapidă a proiectelor tale cu ajutorul tehnicii Oglinda Mintii, să îți afli scopul cu care ai venit aici, pe Pământ și, nu în ultimul rând, să îți antrenezi simțurile subiective prin exerciții de psihometrie și clarviziune.

În timp ce lumea academică considera, și chiar și astăzi mai consideră clarviziunea ca fiind o capacitate cu care „ori te nasti, ori nu te naști”, electrotehnistul autodidact José Silva, descoperă și apoi demonstreză cum pot fi antrenate clarviziunea și intuiția pentru a rezolva probleme și a elimina stresul din viața noastră. Mai mult, după 19 ani de lucru specific pe aceste două capacitați, el concluzionează că: „un clarvăzător care a fost instruit pentru a ajunge astfel, poate face chiar mai multe decat un clarvăzător natural”.

Cu toții ne întrebăm măcar o dată „Cum recunoaștem intuiția? De unde știm dacă e intuiție sau altceva?”

Alte întrebări care apar sunt: „Cum putem fi siguri pe intuiția noastră?” „Cât este de exactă intuiția?”

Primul pas pe care o să îl facem împreună, după o metodologie verificată, va fi să ne liniștim mintea pentru că „Intuția este ca o șoaptă în gălăgia minții tale” așa spune instructorul de Metoda Silva Cristi Lazăr. Apoi șoapta o să se audă din ce în ce mai clar și nu va trebui să te îndoiești că nu o recunoști.

Studiile făcute pe persoane care sunt în postura să ia decizii rapid și pe fond de stres și presiune afirmă că, de cele mai multe ori, deciziile sunt luate intuitv și verificate ulterior. În 80 % din cazuri sunt cele mai bune soluții, spre deosebire de solutiile logice care au o rată de corectitudine de doar 20%!

Așadar, vă așteptăm cu drag să continuăm să ne antrenăm mintea la cel de al doilea modul al cursului Metoda Silva, cel mai performant curs de antrenament mental pentru dezvoltarea minții și controlul stresului.

Am pregătit, în premieră pentru România, Silva Intuition System Online cu Anca și Cristi. Detaliile și înregistrarea se găsesc aici: https://www.focusdevelopment.ro/sis_online/.

Din ce în ce mai bine!

Anca Jugănaru

Silva Method Certified Instructor by Silva Mind Control International, Laredo, Texas, USA

Lasă un răspuns