Important de stiut

Cum să fii sigur că îți realizezi obiectivele în 2022?

Ești ceea ce ești, nu ceea ce spui că vei face! (Carl Jung)

Un nou an s-a deschis în fața noastră, o nouă călătorie de 365 de zile în care să ne bucurăm de acest cadou minunat denumit viață. Probabil că deja ți-ai stabilit o serie de rezoluții pe anul acesta.

Statisticile spun că la începutul anului, foarte multe persoane aspiră la îndeplinirea unor obiective. Fie că vorbim de îndepărtarea anumitor obiceiuri sau chiar de adoptarea altora, este ca și cum noul an deschide o ușă magică care ne împinge spre schimbare și conștientizare.

Vrem să devenim mai buni, mai sănătoși, mai energici, mai împliniți, mai împăcați și lista poate continua. Provocarea vine atunci când trebuie să materializăm aceste dorințe și să le transformăm în obiective.

Transformă dorințele în obiective!

Înainte să  faci un plan pentru îndeplinirea obiectivului tău, este foarte important să răspunzi la câteva întrebări privitoare la el.

Este un obiectiv realist? Răspunde la această întrebare cât mai sincer. Este foarte bine să îți propui obiective cât mai ambițioase. Dar în același timp amintește-ți să îți păstrezi echilibrul. Exagerarea duce așteptări, iar așteptările la dezamăgire.

Este obiectivul tău sau obiectivul celorlalți? Suntem diferiți, unici. Și drumul fiecăruia este special. Dacă unele intenții sunt potrivite pentru alții, asta nu înseamnă că vor coincide și cu noi.

Descoperă ceea ce vrei tu cu adevărat să faci. Desigur, nu este greșit să te inspiri de la ceilalți, până la urmă suntem influențați de oamenii din jur. Important este ca acest obiectiv să rezoneze cu tine cât mai mult și să fie îndreptat spre dezvoltarea ta.

Cum să fii sigur că îți îndeplinești obiectivele?

După ce ești sigur pe obiectivul tău și ești convins că îți dorești această schimbare, fă-ți un plan cât mai detaliat. Notează-ți cel puțin trei pași concreți pentru realizarea obiectivului.

De exemplu dacă vrei să ai o formă fizică mai bună, notează-ți ceea ce poți face pentru asta: te apuci de sport, apelezi la un nutriționist, te informezi cu privire la alimentele care te pot ajuta în acest sens, etc.

Este foarte important să decizi și un interval de timp în care vei face toate aceste acțiuni, în caz contrar vei cădea în capcana “mai târziu”. Și de cele mai multe ori “mai târziu” devine niciodată.

Ai răbdare! Poate că nu vei vedea rezultate din primele zile, dar asta nu trebuie să te descurajeze. Orice proces cere timp, mai ales schimbările. Urmează-ți direcția, găsește căi cât mai eficiente și amintește-ți DE CE faci ceea ce faci.

Antrenează-ți voința! Ea este de fapt elementul principal din spatele transformărilor noastre. Întreține-ți voința activă printr-o atitudine pozitivă și prin vizualizarea rezultatelor. Încurajează-te prin gânduri și cuvinte. Gândește măreț!

Bucură-te de drum! Da, este importantă destinația finală, dar dacă ești atent la ceea ce întâlnești și pe parcursul procesului, vei avea cu siguranță foarte multe de învățat. Bucură-te de tine și de noile schimbări care apar în viața ta.

Realizează-ți obiectivele cu Metoda Silva!

Scopul principal al tehnicilor din cadrul Metodei Silva, este să îți descoperi potențialul minunat cu care ești înzestrat, pornind de la MINTEA ta. Lucrezi cu mintea ta și descoperi ce tipare limitative se află în subconștient.

Și pentru că noul an este prilejul cel mai bun pentru a ne propune noi obiective, te invităm la primul eveniment din acest an, alături de Instructorul și Fondatorul Metodei Silva România, Rajko Kuzmanović.

Workshop-ul Programarea anului 2022, va avea loc vineri – 14 ianuarie, începând cu ora 18:30.

Te așteptăm cu drag!

Din ce în ce mai bine,

Metoda Silva

Lasă un răspuns