Despre tine

Cum să redobândești controlul asupra vieții tale?

Suntem responsabili pentru tot ceea ce se petrece în viața noastră, indiferent că e bun sau rău. (Louise Hay)

Imaginează-ți că te afli la volanul unei mașini, dar conduci cu ochii închiși: accidentul este iminent. La fel este și atunci când pierzi controlul vieții tale: riști să te “accidentezi” sau chiar să îi “accidentezi” pe cei din jurul tău.

Transformă-te din spectatorul vieții tale în actorul principal!

Viața este imprevizibilă și poate fi destul de provocatoare din când în când. Fără să îți dai seama, intervin noi “actori” în viața ta: monotonia, oboseala, stresul, situații provocatoare, presiunea societății de a fi perfect, de a le avea pe toate sub control și multe altele. La început nu știi cum să reacționezi, dar după un timp cauți metode să îi îndepărtezi de pe “scenă”. Reușești? Nu tot timpul.

Deseori ei preiau controlul și tu…te resemnezi și devii propriul spectator.

Devii complet lipsit de putere în fața circumstanțelor care îți dictează viața: simți că viața ta nu are nimic special, simți că în fiecare ai parte de aceleași activități monotone și nu găsești împlinire în ele,  te simți obosit constant și consideri că viața ta este un total haos.

Vestea bună? TU poți alege să aduci schimbare în viața ta. Și totul începe cu setarea scopului.

Ce îmi doresc cu adevărat în viața mea? Sunt mulțumit de mine în acest moment? Ce îmi doresc pe plan profesional, relațional, spiritual?

Să dezvolți o relație sănătoasă, în primul rând cu tine însuți, nu este tot timpul un proces confortabil. Înseamnă să recunoști că nu ai toate răspunsurile și să faci alegeri dificile, care poate nu sunt tot timpul pe placul celor din jur.

Cum să recâștigi controlul asupra vieții tale?

Cred că ți-ai dori o baghetă magică care să îți rezolve toate aceste provocări pe care le ai. Din păcate…ea nu există.

Cu toate acestea avem numeroase exemple ale unor persoane care prin răbdare și voință au reușit să devină echilibrate pe toate planurile vieții. Poate că avem prieteni care au făcut asta, rude sau chiar persoane necunoscute ale căror povești le ascultăm în diferite emisiuni sau chiar pe rețelele de socializare… și care ne dau curaj. Important este să învățăm din orice!

Controlul vieții se traduce prin acea senzație că totul este în armonie, atât în exterior cât și în interior, tu îți ghidezi acțiunile în conformitate cu valorile și gândurile tale.

Controlul vieții se traduce prin decizii echilibrate, acceptare, conștientizare, autocunoaștere, pace și exprimarea potențialului cu care ai fost înzestrat.

 Este momentul să începi!

Descoperă ceea ce îți place. Conștientizează acele obiceiuri care te sabotează și elimină-le pas cu pas, investește în dezvoltarea ta și amintește-ți că ceea ce îți spui și ceea ce gândești despre tine, te poate influența. Petrece timp cu tine însuți și amintește-ți să te relaxezi.

Metoda Silva îți vine în ajutor!

Metoda Silva a fost dezvoltată tocmai pentru ca oamenii să conștientizeze puterea pe care o au asupra vieții lor. José Silva a pus bazele „Silva Mind Control” în ideea de a-şi ajuta copiii să aibă rezultate mai bune la şcoală şi să-şi sporească şansele de succes în viaţă.

De atunci şi până astăzi, această tehnică de meditaţie dinamică a evoluat într-un training mental sofisticat care este oferit prin cursuri şi seminarii în peste 129 de ţări din lume.

Te așteptăm și pe pagina de Facebook unde te ținem la curent cu toate cursurile și evenimentele marca Metoda Silva!

Din ce în ce mai bine,

Metoda Silva

Lasă un răspuns