„Pleci mai conștient, mai fericit, mai bine! Pleci schimbat!”

Am primit pe e-mail acest articol, de la o cursantă, proaspăt absolventă Silva Life System.

A făcut cursul în septembrie 2019, la București și cu permisiunea ei, am decis să îl publicăm pe site, ca să ne bucurăm cu toții de împărtășirea acestei experiențe.

Cu cât vorbiți mai mult despre experiențele pozitive din viața voastră, cu cât împărtășiți mai mult din ceea ce contează pentru voi, cu atât BINELE se va materializa în jurul vostru.

Iată experiența personală a Ioanei în urma participării la cursul SILVA LIFE SYSTEM.

„Pleci mai conștient, mai fericit, mai bine! Pleci schimbat!”

Noi, oamenii, suntem modelați pe parcursul vieții noastre de tot ceea ce ne înconjoară.

Mediul în care creștem, fiecare experiență, eveniment sau om cu care intrăm în contact, ne transformă în cei care suntem zi de zi, cei ce suntem ASTĂZI.

Dacă ai participat la Cursurile Silva, cu siguranță ai simțit că ele fac parte din acele momente cu care te intersectezi în viață și au menirea să te „trezească”, să te facă să vezi viața cu alți ochi. Și chiar așa este!

Să participi la Cursurile Silva înseamnă, în primul rând, să îți dai voie să te schimbi în bine! Să devii conștient de potențialul tău și de puterea gândurilor tale. Să încetezi să te lași condus de sentimentele negative, ci mai degrabă să înveți din ele și să ai o viață din ce în ce mai bună prin intermediul meditației dinamice, dar și a programării mentale!

Să participi la Cursurile Silva alături de ceilalți membri, te face să conștientizezi ce frumoși și speciali sunt oamenii și ce energie pozitivă îți oferă zâmbetele lor și dorința de a deveni mai buni! Îți dai seama, nu numai că ți-ai făcut noi prieteni, ci și că faci parte dintr-o comunitate formată din oameni care își doresc să schimbe lumea în bine, puțin câte puțin!

Cursurile Silva te învață diverse tehnici concrete pe care să le folosești în fiecare zi și care, garantat, îți vor schimba viața în bine! Prin intermediul acestora, îți poți programa mintea să gândească așa cum dorești tu, GÂNDIREA POZITIVĂ devenind ceva repetitiv și în cele din urmă, ceva NORMAL. Automat vei descoperi puterea cuvintelor pozitive și cât de mare este influența acestora asupra vieții tale.

În cadrul Cursurilor Silva ne străduim să eliminăm cuvintele negative precum NU sau PROBLEMĂ. Te-ai gândit de câte ori folosești cuvântul „problemă” pentru situații banale, care poate sunt chiar simple? Oare de ce suntem atât de negativiști?

Ai observat cât de mult vorbești despre o situație negativă prin care ai trecut? În schimb când se întâmplă ceva bun, nu prea dai importanță?!

Când suntem mici obișnuim să avem un comportament NATURAL. Obișnuim să visăm, când ne dorim ceva ne comportăm ca și cum îl avem deja, suntem deschiși și fără teamă. Crescând, adoptăm diverse comportamente, fie din familie, fie din societate și ușor, ușor, devenim NORMALI, ceea ce înseamnă că „începem să ne facem griji”, pentru că auzim constant că atunci când ești adult ai probleme și griji pe cap, și ajungi chiar să le ai. Ți se pare normal să ai probleme, te gândești constant la ele și vorbești numai de ele.

Dar cum ar fi dacă problemele s-ar transforma în PROIECTE, la care să lucrezi și, în loc să vezi partea negativă, să te concentrezi pe soluția finală?

Cred că asta este cel mai important lucru pe care l-am învățat la cursurile Silva: să am mereu în minte obiectivul final, să îmi clarific dorințele, să decid ce vreau de la mine și de la viață, de la oamenii din jurul meu. Restul….sunt detalii.

Autor – Ioana Ciuraru-Andrica