Important de stiut

„Practic”, este în puterea ta să fii în fiecare zi mai bun, în orice privință!

Autor – Rajko Kuzmanović – instructor și fondator Metoda Silva România

Dezvoltarea personală a fost și este un domeniu privit cu mare interes, în special de cei care doresc să își îmbunătățească calitatea vieții, să își dezvolte talentele și abilitățile personale sau cum ne place nouă să spunem, să devină DIN CE ÎN CE MAI BUNI.

Dezvoltarea personală, denumită și self-help nu se oprește doar la a viziona niște filme, a citi niște cărți sau a participa la anumite cursuri. De fapt, adevărata dezvoltare personală începe exact la finalul acestora, începe cu dorința de a transpune în PRACTICĂ ceea ce am asimilat în mod teoretic. Și, desigur, nici Metoda Silva nu face excepție de la această regulă…

Pentru a observa rezultate concrete, trebuie să ACȚIONĂM!

Și nici acum nu se termină acest parcurs! Este necesar, ca după ce am pus în practică diferitele metode, să observăm rezultatele. Să decoperim modul în care aceste instrumente acționează asupra noastră.

Ce simțim, ce facem sau cine …devenim în urma aplicării unor anumite principii ? Sunt eficiente sau nu? Simțim o creștere interioară sau nu? Desigur, aceste întrebări diferă în funcție de scopul pentru care apelezi la aceste programe. Există o mulțime de soluții interesante și fascinante de dezvoltare personală, însă foarte multe dintre ele sunt valabile mai mult din punct de vedere …teoretic, pentru că autorii lor au puține date din practică astfel încât să ofere niște tehnici verificate prin care poți obţine rezultate.

Și totuși…prin ce este unică Metoda Silva?

Metoda Silva reprezintă un program educativ internaţional privind dezvoltarea minţii şi controlul stresului. A fost dezvoltat de José Silva, care a dorit să le ofere copiilor săi o modalitate prin care aceștia să își folosescă la maxim capacitățile mentale, pentru a obține rezultate școlare mai bune. José Silva a dezvoltat un sistem practic de auto-programare neurologică și mentală, care astăzi este confirmat de descoperirile actuale din domeniul neurostiințelor. Unicitatea Metodei Silva pleacă de la însuși numele acesteia, mai exact de la prezența METODEI. Dacă ai participat (sau vei participa) la cursurile Silva, cu siguranță ai observat încă de la început prezența exercițiilor practice sub forma tehnicilor și utilizarea acestora de către mentor în cadrul cursului. Participând la cursurile Silva, știi deja ce trebuie să faci și cum să aplici respectivele tehnici, acestea bazându-se pe relaxare și meditație dinamică.

Crede-ne…nu vei mai avea problema lipsei locului de parcare!

O altă caracteristică unică a Metodei Silva este faptul că participând doar la un singur curs, vei pleca acasă cu un set de unelte cu care poți obține beneficii concrete: alungarea stresului, gândirea pozitivă, vindecare naturală, controlul obișnuințelor, accelerarea învățării, creșterea creativității, visarea creativă, dezvoltarea intuiției și multe altele.

Astfel, primul curs SILVA LIFE SYSTEM, prezintă bazele metodei și 15 tehnici principale, pe care le poți folosi într-o varietate de situații.

De exemplu, afli cum să aplici Tehnica Controlul Somnului care te ajută să ai un somn profund, odihnitor, neîntrerupt și să elimini insomniile.

Cu ajutorul Tehnicii Controlul Trezirii, vei putea să te trezești la orice oră dorești, fără să folosești ceas deșteptător, perfect odihnit și într-o formă perfectă.

Tehnica Controlul Stării de Veghe este o metodă de a elimina oboseala și stresul și o poți practica repede, oricând ești obosit, lipsit de energie, epuizat.

Tehnica Oglinda Minții, creată acum 50 de ani, este un exercițiu de vizualizare creativă, care folosit în mod repetat, va obișnui creierul tău cu o anumită imagine, cu o anumită emoție asociată, astfel încât, obiectivele tale vor deveni realitate. Nu este nimic magic, ceea gândești în mod repetat, devine realitate.

Tehnica Controlul Obișnuințelor îți este de folos să depășești orice formă de dependență, fie că vorbim de fumat, mâncare în exces sau de obișnuințe pe care vrei să le dobândești: să fii mai ordonat, să ții spatele drept, etc.

Pe lângă aceste tehnici, vei descoperi că Metoda Silva te învață cum să „faci” astfel încât creierul tău să funcționeze ”la comandă” pe frecvența Alfa.

Cea mai bună frecvență de funcționare a creierului este în stare Alfa. De ce? Pentru că aici se atinge starea de claritate mentală, capacitatea de concentrare este maximă, aici se formează starea de încredere în sine și de autocontrol. În stare Alfa, subconștientul este sugestionabil și orice decizie pe care o iei, va fi rapid asimilată, trecând de alte programe și convingeri limitative pe care le ai. Sună bine, nu-i așa?

În acest caz te așteptăm la cursurile Silva, care îţi vor schimba viaţa şi te vor ajuta să depăşesti obstacole şi să-ţi atingi scopul vieţii tale!

Iar dacă ai participat la cursurile Silva, reamintește-ți ceea ce ai experimentat și ține minte : PRACTIC, ESTE ÎN PUTEREA TA SĂ FII ÎN FIECARE ZI MAI BUN, ÎN ORICE PRIVINȚĂ!

Lasă un răspuns